Sunny day♛

Heeej Bloggen, otroligt fin och varm dag idag, sånna dagar gillar man! Just nu sitter jag och käkar glass och önskar att det var sommarlov, men det är ändå inte så lång kvar, 15 dagar. Vad skall nu göra i sommar? Jag skall gå på ridläger som jag längtar sjukt mycket till. Skall åxo åka till London! Det vad väldigt längesedan jag var där så det kommer bli sjukt kul. Skall shoppa som en Idiot när jag är där åxo haha.
Men iallafall skall snart sätta mig på cycken och bege mig av till stallet. Blir en vara dag i stallet, kommer svettas som en gris med alla ridkläder.
Kraaam Alicia


Lite bilder♡


Outfit 27/5

Hej bloggen, det var ett tagsen nu men har verkligen inte haft nån blogg lust dom här senaste dagarna!
Men just nu är jag med Therese och vi skall snart äta middag, tacos blir det idag. Sen efter middagen så skall vi gå ut och klicka lite kort, som såklart kommer upp på bloggen sen!
Men tänkt slänga in dagens åxo.
Kram Alicia


Filmtajm!


Stalloutfit


Im alive

Heeej bloggisen, det var ett tagsen nu. Men dom senaste dagarna har jag verkligen inte haft någon blogg lust men jag skall börja blogga på riktigt igen! Nu har jag åxo beställt en ny design, hoppas den kommer snart. Tänkt bara slänga in ett littet inlägg om att jag fortfarande lever och att bloggen lever! 
Puuuss! 
 

Summer

Hej bloggisen, idag hade jag tänkt att bloggen skulle få vila. Känner att jag inte är på blogghumör idag haha. Kanske slänger in ett litet blidinlägg eller så. Men om inte så hörs vi mer imorgon.
Puss!

Skola

Hejhej, nu är jag i skolan och ska snart gå hem med Ellinor, och sen ska vi till stallet. Jag hoppas jag får Brio eller Bruniz.
Bloggar mera sen, puss och kram Alicia


Wednesday

Tjjaa Bloggen! Har precis kommit hem från en lång dag i skolan. Jag är både trött och sliten. Känner att jag måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna haha. För om jag går och lägger mig sent så är jag trött hela nästa dag, sen när jag kommer hem så lägger jag mig i soffan och typ dör (men inte bokstavligen). Så idag har jag bestämt att jag skall gå och lägga mig i tid Haha! 
Igår så var de bara en månad kvar till Klockaregården! Aaahhh, längtar såååå mycket. Nu så vet jag åxo vilka hästar jag villa ha. Nisse eller Salina. Så nu har jag inget problem längre haha. 
Kvällen / eftermiddag kommer bli lugn, skall bara plugga och sen ta det lugnt! Hur ser eran Onsdags kväll ut? 
Slänger nog in ett litet inlägg lite senare, troligtvis ett bildinlägg
Puss!

Majs favoriter!

#bjuderpåmigsjälv


ingen bloggning

Hej bloggisen, har faktiskt ingen blogg lust idag, sorry. Kanske slänger in ett littet bild inlägg lite senare idag.
Men annars så hörs vi imorgon. Puss!

New in!

- Hollister
Camera: min usla IPhone4
Igår så kom pappa hem från Stockholm och då hade han köpte den här fina tröja till min. Tack pappa<3

Monday

Heeej Bloggisen, har precis kommit hem från skolan. Skoldangen har varit bra men tråkig för vi har inte haft något internet på skolan och det var inte kul haha. Men hoppas dom har fixsat det tills imorgon, annars....
För att dagens ungdom (t.ex jag) är helt besatt utav internet, för om man inte har internet kan man ju typ inta göra någonting och då finns det ju ingen anlednig att ha Ipad haha! Men nu har jag internet, Happy Girl!
Men nu skall vi släppa det ämnet! Lite senare idag (ikväll) så kanske jag skall vara med Elin men om inte så händer la inte så mycket. Skall nog kolla på lite serie eller film, är helt besatt av filmer och serie haha.
Skall snart få en ny header och design åxo. Lääängtar! Känner att jag verkligen behöver ett nytt utseende på bloggen. Så jag längar verklien till jag får den!
Kraaam Alicia
 
 

Dagens ★


Drar vinnaren

Drar vinnaren av min bloggtävling!