Vem är Bello?

Kommer ett inlägg imorgon.... Vem kan det vara tror ni? :O 






~

Hej bloggisen, tänkte bara säga att jag förlänger frågestunden igen eftersom jag bara har fått en kommentar! Sjukt tråkigt! Men jag vet hur mycket jag förlänger den, ett tag till iallafall! 

Btw, är hos farmor nu och skall snart äta efterrätt. Dagen har varit lugn, har fått en sterio som jag är sjukt nöjd över! När jag kommer hem skall jag nog lyssna på lite musik haha, ska nog kolla på en film och bara ta det lugnt. Tagga för en helt ny vecka imorgon! Ha en fortsatt bra kväll, puss! 


På väg till Centrum

Hej bloggen, nu sitter jag och väntar på bussen ner till Centrum! Jag skall åka dit med Elli, myyss! Efter det så åker jag till Limen. Idag blir det bara en mysig promenad. Hörs mer sen. Puss! 


New in!





Blivit brunnet





FRÅGESTUND

Heej bloggen! Tänkte ha en lite frågestund! (Det var längesedan nu). 
Ni har tills på tisdag på er att fråga! Vill ni att jag skall svara i en video eller i ett inlägg? Puss! 



Natti

Tänkte bara slänga in ett litet snabbt natti inlägg! Hur har eran dag varit? Min har bara varit bra, dock lite slö. Imorgon blir det skola igen, blää! Aja man kan ju inte vara sjuk för alltid. Imorgon åker jag åxo hem till pappa. Är där till på torsdag sen hämtar mamma mig igen. För pappa skall åka till Falkenberg med jobbet på torsdag morgon. 
Det blir snart godnatt för min del. Känner att jag måste gå och lägga mig tidigare för jag är så himla trött på dagarna, inte bra Alicia haha! 
Men ni får ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon. Puss! 

På bussen

Heej, hur mår ni? Jag mår bättre, så skönt! Sitter på bussen på väg till Limen. Idag blir det nog en skogspromrnard med mamma och Alvena, myys! Hörs mer sen. Puss! 



Sjuk

Heej bloggisen! Hur mår ni? Jag mår sådär! Är hemma från skolan idag för jag spydde inatt, inte kul!! Så dagen kommer tillbringas i soffan framför både ipaden och tv:en! 
Skulle egentligen åkt till Limen idag men fick inte utav mamma och pappa, var tvungen att vila! Men imorgon så åker jag nog dit. Hur ser eran dag ut idag? 
Detta får bli ett snabbis inlägg, så hörs vi senare idag. Puss!

Mini Haul! ♡


God morgon

God morgon bloggen! Hur var eran kväll igår? Säger bara en sak om min "GALEN". 
Vi hade så sjukt kul, vi lyssande på musik och bara stod och dansa, vi tog massa egopix och skypade. Det var typ våran kväll haha. Kommer nog ut lite bilder i ett annat inlägg. Om ni vill se videos från igår kväll så skall ni ta och checka våra instagram konton. Jag: aliciajornheim och Felicia: ffeliciaaprivat. 
Men snart tar de roliga slut, jag skall åka i väg på släckmiddag med mamma! Bläää, vill inte åka här ifrtån! ;) 
Slänger nog in ett litet inlägg senara idag eller ikväll. Puss! 

Gästbloggning! :**

Heeeej alla Alicias läsare! :**
Felicia här!
Alicia har sovit över hos mig och vi hade sjukt roligt igår! Dampade oss bah :*
Hahah, vi lyssnar på musik lite och snackar. Hon ska hem strax :(
Hoppas allt är bra med er och glöm inte att kika in på min blogg www.nattstad.se/XOXOFelicia
Puss O hej! :**


Hos Felicia

 
 
Heej! Börjar bara med att säga TGIF! Jag var verkligen så trött på sista lektionen idag så jag typ somnad haha. 
Iallafall, nu är jag hos Felicia och vi gör la inte så mycket. Jag sitter med hennes och hon sitter med sin mobil (tror jag) haha! 
Men nu skall vi göra nåt, haha. Så ni får ha det så bra så hörsa vi senare i kväll eller imorgon. Puss! 

4 september

(har bildbrist haha)
Heej sötisar! Hur mår ni? jag mår toppen, är bara lite trött. Slutade skolan fyra idag (såå segt!) efter skolan så gick jag och Ellinor hem till mig och och nu sitter jag framför datorn och hon med mobilen haha (sociala). Vi lyssnar även på lite musik. Love till musik VERKLIGEN!! Hur har eran dag varit? Slänger nog in ett inlägg lite senare dag.Puss!