A sunny night


Önskeinlägg?

Heeej bloggen, hade tänkt att fråga ER läsare om ni har några önskeinlägg? Om ni t.ex vill att jag skall skriva ett inlägg om nåt eller göra någon speciel video. Om just du har det så tycker jag att du skall säga det till mig. Skriv en kommentar på detta inlägg så fixar jag just ditt inlägg så snabbt jag kan! SÅ KOM IGEN NU, KOMMENTETA!
 


Godmorgon bloggen!

Just nu ligger jag i sängen och är typ halv dö haha. Men skall snart gå upp och äta en rejäl frukost för jag är hungrig. Dagen kommer nog bli lugn, har inte riktigt bestämt mig för vad som händer idag. Runt fyra så skall vi till min farmor och äta middag, mys!
Igår så var jag på Hundutställning i Ryda med mamma och Robert. Det var jätte kul och mysigt! Efter det så var jag med Elin och vi gjorde inte så mkt bara tog det lugnt! Puss!


Va med i Elins Tävling!

Hon heter ElinKarlsson på Videofyme!


Kvällens


Movie girl

Hej bloggisen, nu har jag precis sett klar en film, dagens andra film. Först såg jag Dumma mig sen såg jag
21 and over! Båda var jätte bra och roliga, två filmer jag rekommenderar.
Klockan 4 så dara jag min till Limen efter det så skall jag hem till pappa och vara med Elin.
Hur ser eran dag ut?
Blev ett kort inlägg med de får ni leva med... haha
Puss!
Har bildbrist....

Breakfast


LOL

Hej bloggen, sorry dålig bloggning! Men slänger inte ett litet inlägg nu. Dagen har varit lugn var hos Limen men annars så har jag bara kollat film och chillat! Hörs imorgon, puss!


Rainy Wednesday

Tjenare bloggen, hur mår ni? Jag mår sådär, är både förkyld och trött. 
Bloggen har varit lite död med inlägg det senaste men skall förbättra mig! Tycker det är kul att göra videos men har typ ingen inspo, så om ni har några tips så bomba med kommentarer. 
Men min dag har varit lugn och kommer nog fortsätt åt det hållet! Skall nog kolla på en hel del film och serier. Har ni några förslag på film och serier? 
Kommer ett inlägg lite senare idag eller ikväll. 
Puss! 
 

Cosy lunch!


Haul video


Svar på frågestunden!

Kom ut lite sent!


Filmtajm💗


Instaweek ♡

Midsommar // från ridlägret // 1 år sedan // Sommarlov


Midsommardagen

Godmorgon bloggen, hur var eran midsommar? Min midsommar firades i Varberg med släkt från Roberts sida. Vi åt god mat och hade en kul dag och kväll. Vi dansade inte runt midsommarstången, vilket är ovanligt. För jag och Ludde (dom ända barnen) ville inte haha.
Idag så händer inte så mycket, skall nog vara kvar i Varberg en stund. Kanske skall till Limen i eftermiddag men jag får se hur det blir med tid och så.
Svaren på frågestunden kommer antingen idag eller imorgon. För det är inte så många som har frågat, vilket jag tycker är tråkigt! Men jag svarar på frågorna som är.
Så får ni ha en fortsatt bra dag, puss!