Lotion

Hej! Jag tänkte tipsa er bloggläsare om en Body Lotin som jag gillar. Denna Lotion från LdB tycker jag är sjukt bra!
Gör huden både len och mjuk. Den finns t.ex att köpa på Ullared (där jag köpte den) för ungefär 100kr, kommer inte ihåg priset exakt. Tycker ni/du att jag skall göra fler sånna här inlägg med olika tips? Kommentera då vad du vill ha för tips på olika produkter. Kan vara allt från smink till hår borstar! Puss! :)
 

What's in my bag?


God natt

Hej bloggen, tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan det blir natti natti, för min del! Dagen idag har båda varit rolig och bra. Varit med Elin nästan hela dan. Vi var nere vid yxsjön och bada sen gick vi upp till Elin och bada i hennes bubbelpool, myyss.
Tagga skola och ny vecka imorgon!
Slutar 15:20 imorgon så det är segt, men men vad skall man göra haha.
Kommer ett inlägg om vad jag köpte lite senare i veckan. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi mer imorgon! Puss


Snabbis

Hejsan! Tänkte bara säga att bloggen och jag fortfarande lever. Har varit världens dåligaste uppdatering på sistone och det vet jag men skall bli en ändring på de! Jag skall åxo försöka fixa fram en ny design, så om du vet nån som gör desings så lämna gärna en kommentar med deras e-mail eller bloggnamn!
 
Btw, mamma kommer och hämtar mig runt fyra så åker hon och jag till Limen. Skall fråga om hon kan filma lite när jag rider så kanske de kommer upp en video lite senare. Efter Limen så åker jag till pappa och är där i helgen. Imorgon så skall jag, pappa och Ludde åka till Kungsbaka för att kolla på / köpa en ny skolväska till mig, kanske blir lite mer saker man vet aldrig..!
Men nu skall jag göra mig iårdning för stallet, så vi hörs senare. puss!

Haul video!

Bjuder på denna video men, enjoy★


New in

 torrbalsam / vanligt balsam / body mist

London haul!